TASTEM
L’últim divendres de mes ens trobem per degustar els productes d’un celler o una cava acompanyats amb la cuina del restaurant. Ja fa més de dos anys que realitzem aquesta activitat amb una gran acceptació per part dels nostres clients. Tots els tastets comencen a les nou del vespre. Preu: 30€

FESTA DE LA CERVESA
Ja fa dos anys que celebrem aquesta festa, on es poden tastar gran varietat de cerveses catalanes i les acompanyem amb un entrepà de botifarra. La data prevista per l’any vinent serà aproximadament la segona setmana de juliol.

VI I CERÀMICA, UN DIA PER BREDA
En aquesta proposta oferim dues de les activitats relacionades amb la cultura i les tradicions catalanes. Visita al celler Serrat de Montsoriu i visita a un ceramista per veure com fabrica peces de ceràmica amb el torn i les mans.
Itinerari: Trobada a les 10:00 h, esmorzar al restaurant i sortida al celler Serrat de Montsoriu, visita guiada per Josep Trallero, propietari del celler. Finalitzada la visita, ens acostaríem al taller d’uns del ceramistes més prestigiosos del poble que ens mostraria com utilitza les mans per realitzar diverses peces de ceràmica i per finalitzar, dinar al restaurant. Preu: 50€ adult 30€ nens.

VISITA AL CASTELL DE MONTSORIU
Visita guiada al castell de Montsoriu, per descobrir de les vistes i l’encant del castell medieval.
Itinerari: Trobada a les 10:00 h., esmorzar al restaurant i sortida cap al castell. Un cop finaltizada la visita, dinar al restaurant. Preu-, 50€ adult, 30€ nens.
(Al castell es puja a peu, amb una durada aproximadament de 1h 30min.)